Visitas

sábado, 14 de junio de 2008

Segundo día, ¡ que amanecer!

La mañana que sigue a la primera noche de fiesta mayor, tiene su encanto, sobre todo para aquellos y aquellas a los que les delata su voz y sus ojos, dormir poco, es lo que tiene, pero la fiesta continua.

Ahora mismo tenemos unos nubarrones sobre nosotr@s, parece que lloverá y por todos los santos, si tiene que llover, que llueva ahora, está tarde tenemos un montón de actividades, con el proyecto PLASMA a la cabeza, un proyecto que como bien dice mi amiga Encarna, nos da una nueva tarjeta de presentación para el resto del mundo, si podéis mirar las noticias en el Periódico y el País.

Bueno, espero poder colgar alguna foto y espero ansioso vuestros comentarios y aportaciones, desde la caseta del PSC, recinto ferial, un saludo.

1 comentario:

Minotaure dijo...

Per ICatFM acaba de sortir el projecte PLASMA de Badia:

"El cap de setmana amb ulls d'artista l'has de mirar aquesta vegada aprofitant avui mateix la proposta cultural "PlasmA, òptiques culturals urbanes" que t'ofereix Badia del Vallès amb diverses intervencions creatives en el seu espai públic.

Arriba aquell moment intens de dir-te que pots mirar el cap de setmana amb ulls d'artista i t'ho dic aquesta vegada amb la mirada dirigida cap a "PlasmA, òptiques culturals urbanes", una proposta cultural que trobaràs avui mateix a Badia del Vallès en el context de la seva festa major. Descobreix, si et sembla bé, aquesta alternativa cultural que neix a Badia del Vallès gràcies al seu Ajuntament i a la Diputació de Barcelona amb la voluntat de convertir-se en un referent cultural que aposta per la participació, la cohesió social i el desenvolupament comunitari. "PlasmA" pretén, com el seu nom indica, plasmar la realitat de Badia del Vallès amb la participació dels seus habitants a partir d'un seguit de projectes artístics d'intervenció en l'espai públic. Parlem concretament de "Badia 2.0", un taller de retoc digital que presenta fotografies manipulades d'espais urbans en els mateixos espais reals. "Badia plaça" és un projecte d'ocupació d'un espai públic per a usos nous. "Badiafonia" és un mapa sonor de la població fet d'històries de la gent. "Del cel a Badia" és un espectacle amb ballarins aeris entre els edificis de la ciutat. I "14.000 finestres" és un vídeo que mira la realitat màgica dels seus habitants. Vés avui dissabte a Badia del Vallès, i viu el seu "PlasmA" per mirar el cap de setmana amb ulls d'artista com cal."